Colaboratori

ADRIA SERBAN

adria-serban

Castigatoare a Trofeului “Mamaia” si a Premiului 2 “Cerbul de Aur”, Adria Serban reuseste sa impresioneze de fiecare data prin abilitatile ei vocale puternice si versatile. A studiat muzica la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, iar experienta si-a dobandit-o atat pe scenele romanesti, alaturi de colegii de la Scoala Vedetelor si de artisti de renume din muzica usoara romaneasca, cat si peste hotare, in recitalurile sustinute in Egipt, Elvetia, Italia si Spania. Adria reuseste sa abordeze cu success o gama larga de stiluri: pop, latino, R&B, rock, disco, jazz, cantand in limba romana, dar si in engleza, spaniola, italiana si franceza. Prin vocea si prezenta sa, Adria poate crea acea atmosfera perfecta, ce face publicul sa se bucure de un moment cu adevarat minunat si unic.

PETRUT BABYAK

petre

Este un solist polivalent ce poate aborda cu usurinta mai multe stiluri interpretativa incepand cu repertoriul celebrului Cristian Vasile cu a sa “Zaraza”  si culminand cu piese autentice din folclorul romanesc, reproducand piese culese de prin toate zonele tarii.

Acesta a absolvit cursurile liceului de arta “Dinu Lipatti” din Bucuresti.

El s-a alaturat conceptului Alex G Band incepand cu anul 2013 si de atunci se bucura alaturi de colegii din Alex G Band  de nenumarate succese !!!

ARIANA MIHALACHE

ariana-mihalache

Brasoveanca de origine, am inceput sa cant de la varsta de 6 ani, dezvoltand acest talent prin munca si studiu de la 14 ani:

Absolventa de Conservator, sectia pedagogie muzicala Brasov, am participat si castigat diverse concursuri si festivaluri muzicale din tara. De-a lungul anilor, am incantat publicul international din Germania, Turcia, Cipru, Italia, unde am cantat in deschiderea festivalului international de moda “Premio Moda”

CVARTETUL 4 FOR MUSIC

cvartetul-4-for-music-2

Cvartetul “4 for Music” este compus din 4 solisti/e instrumentiste ce isi desavarsesc manuirea instrumentelor in urma studiilor absolvite din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

Momentele muzicale oferite, provin din repertoriul divers al compozitorilor celebri ce provin din Istoria Muzicii Universale.

Putem fi in orice loc, fireste in limita spatiului si a timpului disponibil. Ne place calitatea si performam pentru muzica live.

Va dorim auditie placuta in compania cvartetului nostru!

LAURA CONSTANTIN

laura

Laura Constantin este o incantatoare solista de muzica populara si de petrecere din Bucuresti. O voce deosebita cu activitate diversa si variata in domeniul artistic, a caror cantece sunt interpretate intr-un mod unic motiv pentru care si domnia sa colaboreaza cu Alex G Band.

Canta inca din copilarie, provenind din familie cu traditie muzicala. Talentul acesteia si-a desavarsit aprofundarea in absolvirea cursurilor liceului de muzica Dinu Lipatti.

Si-a format un bogat repertoriu din folclorul romanesc unde adauga valoarea prin pasiunea si dedicatia cu care imbratiseaza acest gen muzical!

CRISTIAN MIRION – DJ CHRISTIAN

cristi

Am facut cunostinta cu muzica usoara inca de la varsta de 3 ani si de atunci am ascultat mii de piese apartinand tuturor genurilor existente. Sunt absolvent al Liceului de Muzica “Dinu Lipatti” si al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, licentiat in muzica electronica.

Repertoriul meu aduce evenimentelor o latura high-class incercand in acelasi timp sa pastrez ideea de baza si anume distractia, care este garantata. Repertoriul meu este compus din cele mai cunoscute melodii apartinand tuturor genurilor de muzica cunoscute, incepand din anii ‘60 si pana in ziua de azi!Regula mea este: daca nu are armoniile perfecte, vocea ideala si textul corespunzator, nu merita accesul la petrecere!Asa ca … Let’s PARTYYY!!!

GABI IONESCU

GABI IONESCU

O artista de renume, o voce de exceptie, laureata a celebrelor festivaluri de muzica populara. O prezenta active in grila de programe dedicate muzicii lautaresti ( Etno Tv, Taraf) atat locale cat si rurale. Avand un repertoriu ce cuprinde zone precum Oltenia, Dambovita, Ardeal si chiar Muntenia, aceasta poate sustine evenimentul dvs fara nici o ezitare.

STEFANIA CALOFIR

Stefania-Calofir1

O voce puternica, expresiva . Prezenta in diferite reprezentatii TV. A absolvit cursurile Liceului “Dinu Lipatti” din Bucuresti. A performat in tari precum CHINA, AMERICA A cantat pentru Compania MERCEDES, Golden Tulip Hotels, Detine un repertoriu impresionant, piese proprii precum si multiple premii obtinute de-a lungul anilor in diferite festivaluri de muzica usoara romaneasca si internationala.

MIRELA MIHALACHE (MIRA)

mirela-mihalache

O artista al carui nume este legat de o stransa colaborare cu muzica de petrecere, lautareasca autentica si chiar tiganeasca. A avut colaborari cu celebrul Timbalist Marius Mihalache si chiar un proiect solo. Profesionalismul si calitatea sa umana au facut-o sa paseasca pe culmile cele mai inalte ale succesului in lumea muzicii de petrecere.

NICU GIGANTU

nicu_left

Romania cat si in tari cum ar fi Statele Unite, Japonia, Germania, Olanda, Grecia, Belgia si Franta. A colaborat cu mari personalitati: Radu Simion, Ansamblul Ciocarlia, Ion Dragoi, Dumitru Farcas, Ion Lanceanu si altii.

Este tatal solistului Stefan Alexandru ( Alex G) impreuna iti pot sustine un show de zile mari la evenimentul tau. Nu ezita sa ii contactezi. !!!

Nicu Gigantu pare a se trage din generatia si valoarea lui Barbu Lautaru si Grigoras Dinicu.
Vocea unica a lui si calitatile muzicale ca acordeonist l-au transformat in una din cele mai importante figuri in muzica traditionala si folk din Romania.
Cu el poti trece prin secole de istorie traditionala si muzicala (Aristide Buhoiu).

Nicu Gigantu s-a nascut in 16 August 1952, in satul Jilavele din Judetul Ialomita fiind un descendent al unor vechi si faimoase familii de cantareti,

Gheorghe si Valerica Covrig. Cantand si mai ales, incantand la acordeon, a absolvit Universitatea de Muzica George Enescu.
Avand un timbru al vocii lin si melodios, el a fost foarte apreciat atat in

BEATRICE APOSTU

beatrice-apostu-300x500

Beatrice, pe numele său întreg, Beatrice-Alexandra Apostu, a avut primul contact serios cu muzica in anul 2010, când, alături de patru domnișoare frumoase, a făcut parte din proiectul Night Cat. Acest proiect a scos pe piața muzicală două piese: Party all night și Crazy.

Un alt pas important a fost făcut de către Beatrice în anul 2012 odată cu începerea colaborării cu Nick (ex component al celebrei trupe N&D). Astfel au apărut melodiile “Zepelin”, „N-ai, n-ai”, „Living Alone”, piese care s-au ascultat atât în țară, cât și pe radiouri din Rusia, Turcia și Bulgaria. Piesele au fost difuzate în România pe radiouri precum Radio 21, Dance FM, Radio DEEA, Activ FM sau Muntenia FM.

STEFANIA NARENJI

stefania-narenji-300x500

”Prin cântecele mele, doresc să duc mai departe folclorul din Dobrogea, să ajungă la inimile iubitorilor de folclor, cu frumusețea ritmurilor și unicitatea stilului interpretativ”, afirmă Ștefania Șirin Narenji . In 2014, a înregistrat cu Orchestra Radio, opt melodii: Dobroge, vatră frumoasă, Sunt țărancă dobrogeană, Drag îmi este poienița, M-am născut în Dobrogea, Cântă-mi bade și-oi juca, Sus în deal, la vii ,mă duc, Băsmăluța aș juca, Zii o geampara.

CEZAR BALASOIU

cezar4

magic si disparitii, cu recuzita speciala si o asistenta – pentru spectacole corporate, cluburi si localuri cu dimensiuni mai reduse dar si numere complexe, ce implica recuzita numeroasa si un numar mai mare de asistente pentru spectacole in arene de circ, corporate in sali ce permit desfasurarea unei recuzite de dimensiuni mai mari.

Cezar a fost atras de la varste fragede de arta iluzionismului, a inceput sa studieze si sa participe la diverse ateliere si intalniri ale profesionistilor in domeniu. La 17 ani a inceput sa practice profesionist si cativa ani mai tarziu, pleaca in turnee in afara tarii.

Incepe sa lucreze in locatii prestigioase si pe vase de lux de croaziera. In anul 2013 a revenit in tara pentru a lucra cu celebrul circ Orlando cu care a mers in multe turnee. Specialist in disparitii si poate, singurul „escape artist” din Romania, nu ascunde faptul ca este fascinat de marele Houdini. Programele sale sunt modulare si se pot adapta oricarui tip de spectacol.
Are numere de „close-up” magic, aparitii si disparitii de animale si pasari (programe destinate in deseobi pentru copii), numere combinat de close-up

LETITIA BOROI